Gratis verzending vanaf €35,-

Penne all’arrabbiata

timer 20 minuten
pan Snel
cutlery 4
  • Gusto Arrabbiata
  • 500 g penne
  • 450 g gepelde tomaten
  • 3 teentjes knoflook
  • ½ gesnipperde ui
  • 6 lepels extra vergine olijfolie
  • 100 gram geraspte kaas
  • 2 rode pepers
  • 4 blaadjes basilicum
  • 1 eetlepel GUSTO ARRABIATA

Verhit olie in een hapjespan en bak daarin de fijngesneden knoflook, ui, de Gusto Arrabiata en de pepers. Snijd de gepelde tomaten in stukken en voeg ze toe aan de rest. Laat dit ongeveer 15 minuten koken.

Kook in de tussentijd de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng als de pasta gaar is, de pasta met de saus. Verdeel de pasta met saus vervolgens over vier borden en garneer met fijngehakte peterselie en wat geraspte Parmezaanse kaas. Buon Appetito!

Meer recepten

La Genovese

PANE VECCHIO